Bayang- bayang Hati !

My Precious

16 March 2011

Testing Blogspace

Salam.. Ni aQueen saja nak testing hapdet blog pakai blogspace.. Sebelum ni aQueen pakai google biasa dr iphone aQueen ni.. Kawan aQueen si Eda cakap leh upload gambar kalau pakai blogspace ni.. Tu yg aQueen gatai nak try ni.. Ok ek.. Jab nk tengok samada sahih ke tak statement member aQueen ni.. Kalau tak jadi siap hang Eda !!! hehe..



Gambar yg 1st ni gambar baju baby Eve yg ayah beli masa shopping kat Mothercare petang tadi..



Tu gambar ayah masa dok pening round cari baju Eve.. Menggila tgk baju sumer.. Last2 dapat la beli baju tido kat atas tu... Cantik sgt!! Nnti ibu upload time Eve pakai baju tu yer..

2 comments:

Marya Hana . said...

maju!
:D

aQueen said...

Marya Hana:..hahha.. sebenarnya bukan maju sangat.. ketinggalan jaman!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...