Bayang- bayang Hati !

My Precious

30 March 2011

sedih yg teramat sangat..:((

Salam..semalam entry sedih sebab suspen nak tau keputusan kidney..
arini sedih lagi sebab dapat tau satu berita yang menyentuh hati yang terjadi pd kawan aQueen.. 
sedihh..tak tau nak mula dr mana.. huhu.. cuma aQueen boleh cakap.. 
dia telah dimasukkan

*


*



*


*


*


ke Hospital Sakit Jiwa ! noktah !!
(entry ni sedih ..bukan main2)

4 comments:

[-suziey-] said...

allahuakbar..kesiannya kwn awk tu..nape smpai cengitu?
n hows ur kidney..what happen actually..huhu sbr ye dgn semua ujian Allah ni..

zatil said...

walau pun ni entry bukan main2, still, baca cam kelakar ler..kikiki..sian kawan aQueen..

tricksrex said...

erm
ape faktor2 org leh masuk sana bu?
ce cite
selama ni dok tengok drama rtm je

aQueen said...

suziey: itulah..kesian sgt.. ader anak sorg.. dia ibu tunggal..dh depressed sgt ler tu.. yg buat aQueen ralat sgt..last week dia dtg nk jumpa aQueen tp tak sempt jumpa.. huhu..dia tg lewat sgt then kita dh tido.. org cmtu dia nak cari tempat mengadu.. before this mmg aQueen slalu jd pendengar setia..tp last week..urmm...sian sgtt!!

zatil: itu la cara penyampaian agak kurang kesampaian..hahah..sedih tak mcm sedih.. sonot sgt dah jadi beronok2.!!heheh...ini bukan cobaan ..ini betul2..!


anakku trex..: dia mmg dh bermasalah. so slalu ibumu ini la yg jd ;good listener la konon.. but.. agakknya dia ada problem lain ler sampai tak leh kontrol.. actually now dia tgh on treatment.. rasanya maybe tak makan ubat kot.. siannn..anakkku.. kalau study tu jgn tensen2.. takut jd cengginik.. agak2 tensen jer turun penang!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...