Bayang- bayang Hati !

My Precious

28 March 2010

Lelaki di TOILET Perempuan !!!

Kali ni mmg aQueen tak main2.. ader kes yg mana seorang lelaki dengan tak segan silu malunya telah memasuki bilik air perempuan.. apakah motifnya.??? Zaman sekarang ni mcm2 boleh berlaku.. ader  rupa 'ayu' yg masuk ke toilet ladies sebab dia rasa dia 'ladies'.... ader jugak yg mcm 'lelaki' yg masuk ke toilet lelaki sebab dia rasa dia tu 'lelaki'.... ishh..dan yg lebih teruk bila dia masuk jerk mana2 toilet yg dia rasa nak masuk sebab dah tak tahan nak membuang!!!!..heheh...( ini special kes ni..)

So untuk kali ini.. aQueen tak nak mengkelaskan si lelaki ini didalam kategori yang mana-mana pun ...ikut suka korang la ye nak judge mcmana pun...biarpun dia diminta untuk beredar dr situ dia tetap tidak berganjak!!! aQueen mengambil keputusan untuk membiarkan sahaja dia di Ladies Room itu... Sekiranya Anda mempunyai kekuatan untuk mempastikan dia untuk keluar dr situ ..silakan....


Ini adalah tempat kejadian..


*



*




*






nak tengok rupa lelaki itu..???
ini dia...



*



*



*



*






Inilah dia 'lelaki comel' itu.. gamakkah anda untuk menghalau nya...??gamakkah?...gamakkkah...?????



Puas dipujuk ...dia takmo gak kluar....
muka pun dh tensen bila diminta beredar dr tempat kejadian...



Akhirnya... 
dia hepi bila dibenarkan untuk bermandi-manda dan berhepi2an bersama 'wanita2 ayu' itu...

6 comments:

Marya Hana . said...

kalau dia lah yg masok toilet ppuan 2, dimaapkan..and dialukan..
comel ouh~

hepy blogging..
i follow u..

tricksrex said...

hahaha..
chomel la ini budak..
nak dok menetap dlm tu pon xpe ek ryan~

AeMieZ EzZanY said...

Marya Hana: ye ke.. lau kecik3 ni masuk mmg owg tak halau lagik..jgn membawa ke besar dah la.. thanx follow akak...

Trex: nak menetap kt toilet kakak trex nyer la...!!!heheh..

*Miss Geli^ said...

aku geram la kat anok mung ni...embam...nk gigit gigit raseee

sophie said...

kalau comel camtu leh dimaapkan!!hehehe..tapi len kali jngn wat agi taw adikk!! hehehe

AeMieZ EzZanY said...

nogra aka miss geli... mung geget Ryan ...aQueen geget baby alya mung tuh!!! silap2 ngan mung2 skali aQUeen geget ,...


sophie: lain kali takbuat cemana .. tiap2 ari nak join wanita2 itu mandi skali!!..kes haru!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...