Bayang- bayang Hati !

My Precious

06 March 2010

Pengakuan Berani Mati !

Huhuh...entry kali ni mmg la entry 'pengakuan berani mati'   ..siyess... wa cakap lu.. dah tak tahan dah... mmg tak tahan !!!!.. nak kena buat jugak pengakuan ni... sebab tak sanggup lagik nak menanggung penderitaan bilamana otak aQueen dibelenggu pertanyaan...persoalan...macamana la 'benda ini boleh berlaku'... tension...!!!




bagaimanakah???




kenapa  pa...pa...kahh..??? 
(kenapakahhh..ko berubahhh..bbahh... ehh..dah termasuk lirik STACY la plak..)





cemanakah ???





Betul..!!!!!...mmg dah tak mampu menanggung lagik SEKSA-SEKSA dan SAKIT JIWA bila dengar sumer orang dah pun dapat HABUAN memasing... nak bertanya malu.. tak tanya RUGI... nampak jerk benda ni  kat blog2 orang lain...terasa la nak buat.tapi.. apsal kita 'Tak Dapat' aper yg 'Orang Dapat'...


so.. sempena ngan ari Sabtu yg tersangat bosan ni..maka aQueen nak buat la pengakuan berani mati ini... jadik kepada GENG-GENG OTAI kt luar sana harap sangat dapat membantu aQueen..(Ya ALLAH KAU LIMPAHKAN LAH REZEKI KEPADA OTAI-OTAI YANG MEMBANTU AQUEEN ini...).....maka  dengan ini.. aQueen ingin membuat pendedahan PENGAKUAN BERANI MATI ini bahawa aQueen tersangat la.... teringin...





nak









dapat








DUIT !!!
 

tak clear ek...? ini clear tak???






dari




akaun NUFFNANG!!!






cemana caranya..????? pelissssssss...Help ME  !!!
(nmpk sangat yg aQueen ni buta IT)...huhuhu..tolonggggggggggggg...!!!


takper... baik ngaku sekarang dari RUGI SEOMO IDUP !!!!




I LOVE MONEY 

3 comments:

r0sLiNa said...

kal0 nak cepat duit 2 naik..kena bnyak wat blog walking then klik org lain nya nuff..or pe2 jew...nnti kal0 org 2 rajin dtng ler dier click lik

maiyah said...

nuff zzzzzzz.. len kali yek

AeMieZ EzZanY said...

ooo...ok... kena klik diaorg punya nuff dulu ye.. ic..ok2 akan ku coba!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...