Bayang- bayang Hati !

My Precious

23 March 2010

My SUPERBABY !!!

Salam.. eeee...dh lama rasanya tak menarikan jari ini kt keyboard ni.. sebe'nat'nya...lastweek aQueen balik kampung hubby... kt Kelantan...yelah...kan cuti skolah... kena la balik sebab last CNY kami tak balik.. mak mentua ku sudah bising2.. nak tgk cucu..padahal bulan 2 aritu dia dh turun penang tgk cucu dia tu.. ke dia nak tgk men'hantu' dia ni...nak spotcheck aku ler tu  ..hahha... sib baik dia takde dok main internet ni..kalau tak tau jer dia aQueen taip aper dlm ni...hihih... sorry ye mek..!! aperpun mmg best la balik!!! sejak bila lak tak best balik kelantan ni kan  ? sebab kali ni aQueen bawak balik 3 org ahli mesyuarat tingkap ikut sama.. mereka adalah Alan,Maz & Ayrisha!!.. enjoy la..sebab kami byak kali berenti atas alasan yg pelbagai!
minggu ni aQueen rasa sedikit tenang..sebab dalam seminggu 2 ni aQueen ukur kepala prince Ryan ..sama jer reading dia tu.. yelah ..doktor suh ukur ukurlilit kepala dia setiap selang sehari atau selang 2 hari.. mmg bacaan dia sama je...44.5cm!!! mmg takde peningkatan langsung.!! YESSSSSS!!!...aQueen suker sangat.!! sebab bila tak meningkat dengan cepat tu bermakna prince Ryan masih terpelihara olehNya..   aQueen takut sangat kalau meningkat cepat means sesuatu yg tak best tu sedang berlaku!... minta2 la sumernya ok.. dia pun semakin aktif...aktif...anddd  ...aktif!!!! Horraayyyyyyyyy!!!!...You're My SUPERBABY!!!








6 comments:

Asz said...

ryan adalah sgt comey & bam bam ... aunty geram, rasa nk picit2 ... hehehe ... Insyaallah, everything will be ok in no time ... Amin!

fisa othman said...

hope everything will b ok...ryan superbaby kan...;)

*Miss Geli^ said...

aku doakan semoga ryan sihat sihat selalu..moga ALLAH memberikan kesihatan kepada Ryn..mama ryan kena kuat semangat yer???

btw, ryn so cute la..

tricksrex said...

yeayyyy..

anisalya said...

insyaAllah..dia ok punyalah..

AeMieZ EzZanY said...

kak asz: kalau aunty dekat...dah lama dah ibu Ryan suh jer aunty pecet2 ..takyah minta ijin.. hihi... thx ek akak..

fisa: thanx ye,.. insyallah..Ryan si SUPERBABY!

Miss Geli: Nogra, tq tq tq...mama Ryan bukan kuat semangat lg dah..mmg bersemangat pun!

trex: yahuuuuuu.trexxx..miss u...!

anis alya: thanx ek.. insyallah.. sure OK!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...