Bayang- bayang Hati !

My Precious

27 March 2010

Evening S.A.F.A.R.I !!!

Korang penah dengar orang ramai sebut 'evening safari' ??... aQueen rasa sure tak penah ...slalunya Night Safari jerk.. tp kepada sesapa yg penah tu.. tahniah aQueen ucapkan.... kenapa wujudnya Night Safari ni.. sebab dan musababnya aQueen nak bgtau la..yang aQueen mmg tak tau sobabnya.. kalau korang tau..sila la jawab dengan jujur dan penuh dedikasi ye... aperpun.. aQueen just nak tunjuk hasil pengembaraan Evening Safari yang telah aQueen tempuhi sepanjang aQueen berada di sini... kita saksikanlah... lokasi adalah di kampung ibu mertuaku iaitu... Kg.Padang Lembek.. tgk tu.. nama kampung pun dah cukup brutal untuk memberi anda pengalaman yg begitu berharga...




Mohon maaf atas aksi lucah tak sempat2 nak nyonyot...

Ini lah dia pemilik mutlak evening safari ittew!!

* gambar ni diambil dr kamera aQueen ..tp saper yg shoot tu tak penting sebab kamera tu kamera aQueen.. !! hahahah..sori alan!

4 comments:

kisahremaja said...

cantik la gambar kambing2 tue.... sekilas pandang cam biri2 pun ada....

hazman aka species1980 said...

Pakcik tue sure jenuh nak hambat kambing2 yang berkeliaran ...

AeMieZ EzZanY said...

kisah remaja: biri2 kan kambing! heheh

hazman: mmg pun ..tp yg bestnya.. kambing tu sumer masuk simpang yg betul..mcm tau2 jer jalan balik umah dia.. pakcik tu ikut belakang jer..

Azlan Shafer said...

nk kena gak si a.p : aemie Poyo nie.:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...