Bayang- bayang Hati !

My Precious

01 March 2010

Adoyaiii.... aQueen sudah kena TAG!

Adoyaiii...aQueen kena tag la plak... si Trexmakancicak   sudah bikin Havoc maa!!!... tak pasai2 lak kena la menyahut cabaran MILO SIHAT DAN KUAT nih.. huhuh...tapi takper!!! demi menjaga maruah para ibu yg ader di MOKA BOMI ini... akan aQueen jawab soklan2 cepu kecepuk mu itu Trex... dengar ye...
[1] Adakah anda rasa anda hot?
Sudah Semestinya MAGGI!!! aper plak tak hot nyer.. disebabkan HOT tu ler aQueen sudah 2 kali menyerahkan tubuh badan kepada doktor utk disiat2 segala lemak2 yg ader  bagi mengeluarkan si Prince n Princess...
(ko jgn ingat nak menyerahkan tubuh badan tu utk benda lain yerr...)

[2] Upload wallpaper pc/laptop yang anda guna sekarang

[3] Cerita pasal gambar
coba ko lihat.. coba ko dengar.. sukar tuk ku berbicara denganmu (alahai kuar lagu COBA la plak) nmpk tk betape HOT nya aQueen... itu masa ngadungkan Prince Ryan.. lepas bersalin badan maintain CENGGITU lagik..  (senang citer.. rupa time ngandung n time lps bersalin =SAMA!) kan HOT tuh!

[4] Bila kali terakhir anda makan pizza?
apsal ko tak tanya jer... baper keping pizza yang anda makan setiap kali? soklan tu lebih senang nak jawab! Dobllas!!!

[5] Lagu terkahir anda dengar
lagu "dengkuran" suami ku si Mr.KIng.. skang ni lagu tu la yg tengah berkumandang! 
dah kul 1.26pagi dah nih cik trex oiii...!!

[6] Apa yang anda buat selain menyelesaikan tag ini
nak carik bantal n nak carik ilham soklan aper lak nak TAG ko esok pagi!
siap ko TREXXXXXXXXX pemakan CICAK!

[7] Selain nama sendiri, anda di panggil apa
aper ader ke orang panggil kita dengan nama orang lain??
... kalau dh dipanggil tu dah sah2 ler nama kita ler!! tapi takde lagik yg panggil Erra Pajira!

[8] Tag lagi 8 orang
aper ker sikit sangat 8 org tuh... letak la 18 orang! senang!

3 comments:

tricksrex said...

kuang3..
xyah la cari tag tu kak.
sian akak bz hahahahahhaha

Chaon Cornerz said...

lagi banyak soalan nie.. hahha..

AeMieZ EzZanY said...

itulah... betapa banyaknya soklan puaka dia kasi kt akak... tu ha! akak dh siap buat entry khas tu sesi membalas dendam kesumat lumat!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...