Bayang- bayang Hati !

My Precious

24 December 2010

Semua ini untukmu..

Malas nak cakap byk.. ni ha.. aQueen actually dh kena warning ngan Mr.King... coz masa mula2 ngandung dulu cakap.." kali ini takmo shopping banyak2 sangat utk baby baru.. sebab rasa mcm nak kluar BOY.. alih2.. dh 4-5 kali scan kat doktor yg berlainan.. takde sorang pun cakap 'it's a BOY'.. sumernyer kata girl..

so.. nmpk gayanya.. takde can la nak recycle segala benda abg Ryan dulu.. especially baju2  la kan.. sumernyer kena beli baru !!!. Baju2 kakak Nureen yg 7 tahun lepas sumer dh sedekah kt orang lepas lahirkan Ryan.. n di sebabkan alasan ( yg kononnya sgt kukuh ini..) maka.. aQueen pun mula la bershopping semula utk baju adik baby yg insyallah nya SI BUNGA ni... 

hasil 'shopingan' (melalui online n shopping kt shopping complex_...sang ibu yg sgt excited nak timang anak pompan.. maka... terbeli la segala baju2 kt bawah ni.. barang2 lain mcm tilam..playpen..stroller... n ada a few things lg aQueen recycle la jugak...takkan nak beli sumer baru kan... yg abg Ryan punya pun nampak baru lagik..ekceli ader byk sangat lgik barang n baju2 yg aQueen tk sempat snap.. heh.. ini baru suku jer ni.. kebetulan yg ni jer ader kt dlm beg baby.. yg kt atas bilik pun byk lg... hahaha.. 
so.. kat bawah ni sumer adik baby punyer.. a
'1st property'





 3 gambar kt atas ni sumer beli online..


 Ini beli kt kedai baby



 Blanket n rompers Pumpkin Patch ni beli kt Gurney Plaza kt Penang ni ler..


 Suker sangat tgk motif  Butterfly n Burung ni.. material pun cantik jer..

so..harap sgt la.. mmg kluar Girl.. sebab .. kalau kluar Boy.. cemana dia nak pakai baju2 cantik ni sumer.. heheh..nmpk gayanya aQueen kena la plak jual baju2 ni..kt ibu2 lain.. hehe..sama2 doakan ek..



cinta lensa,

2 comments:

-iLLa- said...

sumer baju dlm gambar tuh ku sukaa...ku pun harap2 sgt gurl..semalam scan doc kata gurl jugakk...ngeeee

aQueen said...

illa:..haha,.. kalau dpt girl jugk leh ler kasi melaram ek.. hehe.. suka? aQueen pun suker ngan baju2 tuh.. jatuh chenta!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...