Bayang- bayang Hati !

My Precious

09 December 2010

3D / 4D Ultrasound

Masa wat entry sebelum ni aQueen ader sebut pasal wat 4D ultrasound kan.. ni nak citer pasal ke'frustrated'an aQueen masa wat 4D tu.. yelah mana tak frustnyer.. punya la bersungguh2 nak wat 4D ni..almaklumlah.. ini mungkin 'pemengadungan' aQueen yg terakhir.. ( coz masuk yg ni dh complete 3 kali bersalin ikut tingkap ~ ceaser)..... set dh berminggu2 ngan Gleanegles Medical Center Penang tu.. punya la tak sabar menunggu date yg dah diset tu..


tup..tup...


bila tiba harinya.. berdebar2 jer nak masuk jumpa Gynea tu kan.. 

time si Gynea tu wat scan.. 



Si Bunga takmo la tunjuk muka !!!!!!!!!!!




huwaaaaaaa......!!!! Si ayah n Si kakak punya la tak sabar nk tgk 4D tu kan.. selalu tgk ikut youtube jer.. 
alih2.. baby Bunga ni rupanya pemalu.. apa nak buat.. melayang la $$$$$$ ibu sebanyak RM350 !!!!


Takper... kita tgk live jer la nanti ye...

Kat bawah ni gambar ibu sebelum di scan oleh si Gynea..

ibu sblm wat posing maut...hehe..

Ibu ngan kakak ...

Ibu dah berposingggg ..konar baring..!!


6 comments:

Zaza lensaMama said...

aimie, dah tau gender eh? gegurl eh? shiok nyeee :)
mahal noo bt scan 4D kat sana eh? zaza everytime scan 4D just kne ~rm150 je kat Pusrawi KL.

AeMieZ EzZanY said...

a'ah.. insyallah gegirl la kali ni.. Aazad dpt adik aper..?? hehe.. eee.. dpt gegirl best la ek.. mahal tul 4D kt penang ni.. menyampah.. dh la tak byk spital yg wat 4 D tu.. apa nak wat..bayar gak la..ok ek price Pusrawi tu.. reasonable la kan.. nak wat selalu pun leh. hehe..

norliza_osman said...

tak pe lah aka.. dah tak de rezeki..

Imma said...

Lain kali pi Tan Women Specialist.. :-)

Imma said...

Lain kali pi Tan Women Specialist.. :-)

Imma said...

Lain kali pi Tan Women Specialist.. :-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...