Bayang- bayang Hati !

My Precious

09 December 2010

Hotel 5 Vintang !!!

Assalamualaikummmmmm.. wahhh.. ni betul2 lama ek aQueen tak hapdet blog.. kenkonon mcm nak warming up dh aritu.. rerupanya tak.. malas betul la sejak ngandung ni..dr mula 'sangkut' sampai la dh nak meletop ni.. ni baru terasa nak hapdet.. hehe.. 

Untuk pengetahuan umum .. aQueen skang dah 33wks ++.. means dah tak lama lgik nak gik melawat' Hotel 5 Vintang' yg sumer org suka sangat nak masuk tu.. lps tu.. sambil menyerahkan diri utk 'dicocok tang sini ..dicocok tang sana'.. maka... akan kemudiannya..lahirlah sorang lgik umat manusia ( minta2 sumernya selamat la)..so.. korang tengtolong la dedoakan ye.. aQueen ekceli tgh nebes giler nih.. bukan tak redi nak bersalin..tapi rasa mcm baru jerk kan bersalin kan si Ryan Reezqy tu.. tup2.. nak bersalin lgik.. aper2pun harap baby selamat n sihat.. Amin..










So sebelum aQueen nak masuk bilik beradu tu nanti.. nak gak la.. aQueen upload gambar2 yg dh lama ketinggalan keta api .. bukan apa.. mmg aQueen tiap2 kali mengandung ni sukasgt berjalan2 n mengidam nak dok hotel2 yg Grand2.. ( konon2 grand la sgt..padahal biasa2 jer pun..)... aQueen suka menvacationkan diri tiap kali aQueen ngandung.. hehe.. so .. insyallah.. kalu sumer nyer ok .. aQueen nak upload gambar masa aQueen gik holiday kt Genting ( Genting jer pun..).. Holiday kt Hotel Pullman & Hotel Royale Bintang.. (mcm la sempat sgt nak upload sumer.. aper2 pun.. selamat la tgk gambar yg dh nak masuk muzium ni ye.. hehe.. 

Lps ni.. aQueen nak berholiday kt Hotel 5 Vintang tu plak kan..n aQueen sure upload nyer gambar hotel 5 vintang tu.. tunggu...

4 comments:

farra8979 said...

wah, nice place... ^_^

tricksrex said...

bila due?

AeMieZ EzZanY said...

farra : heheh.. actually yg 5 vintang tu hospital la.. hehe

trex: dok menunggu hari le nih sayang oii..

tricksrex said...

wahhhhh
nk dpt adik baru dah la ni

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...