Bayang- bayang Hati !

My Precious

27 December 2010

Indonesia yg kalah bola..apsal lak kita yg nak tunjuk perasaan?? Tolong jawab..

 Tunjuk perasaan sebab Indonesia kalah bola Piala Suzuki malam tadi?..Oh NO..NO...NO.... ---->>> NO!!

ini sumer takde kena mengena ngan bola mlm td ye.. ini pasal lain...(nk amik kesempatan wish congrats kat pemain Malaysia.. pasal menang bola piala Suzuki mlm td dgn jaringan 3-0..aper pun masih terlalu awal nk bergumbira.. ada 1 lg perlawanan di tempat lawan nnti.. harap tuah menyebelahi kita..Amin)

Ok ..sambung pasal td..citernyer cenginik..(ce..citer...ce.citer...!!)


Heheh.. sian si hensem ibu ni.. dh start tunjuk perasaan bila tgk barang adik baby.. mula2.. ok jerk.. suh posing pun ok.. suh pegang aper2 pun ok.. dh lama sangat mula la..dia start tunjuk perasaan.. bukan tunjuk perasaan sebab Indonesia kalah bola Piala Suzuki tu.. tp..pasal barang2 adik baby ni ler..

saksikan lah..


 Mula2.. saya buat muka comel sangat.. dialog" ini barang adik baru saya.."


 Lepas itu.. saya ada sikit serius.. sebab bosan ibu suh posing2..tau ler saya hensem..


 Kemudian... muka saya sikit hepi.. sebab saya ader benda nk punggah dan wat semak !!
Yeayyyyyyyyyyyyyyyy...!!!


 Saya sangat suka bila ibu suh saya baring2 atas baju adik baby...
Ibu cakap... statement kt baju tu.. mmg sesuwaiiii sangat ngan saya...


 Time ni saya dh mula bohsan....bohsaannnn.. sebab ibu dok sibuk2 susun2 barang nk shoot sumer barang adik baby yg tak cantik tu !!.. sebenarnya saya jeles


Dannnnn... saya pun mencuba nasib utk mengambil SATU..SATU...SATUUUUUUUUU jerk barang adik.. nmpk nya ibu tak marah.. dia cuma jerit.. LETAK BALIK !!! kan dia tak marah tu.. dia suh letak jer..


 Bila ibu suh letak balik.. benda yg SATU itu... saya pun mula mengambil benda yg BANYAK !!!!





dan hasilnya.. saya mengeluarkan kreativiti saya yg terbaru..



terimalah..


*




*





*




*






*






*






*



 Ibu cakap dia sangat HEPI marah !!





saya takde signature lagik.. so saya letak jer nama ibu ye..
lagipun bukan nama org lain.. ibu saya jugakk..


3 comments:

aliesha kirana said...

hahaaha..lawak tol..alalaal ciannye diee~

Ummi AmnaAmzar said...

heheee..lawak la..kreatif la awak aqueen nih...result contest bila keluaq?

aQueen said...

Aliesha kirana: lawak ek?tqtq.. Jom kita masuk raja lawak!!

Ummiamnaamzar: sabar.. Insyallah kalau tkde aral melintang 21 januari baru kluar.. Hehhe.. Now aQueen dlm spital ni.. Tgh tunggu panggilan bilik bedah.. Hehe.. Doakan sumer selamat ek..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...