Bayang- bayang Hati !

My Precious

11 December 2010

3 layer Tea !

Kali ni punya ngandung. aQueen mmg menggila minum 3 layer tea ni.. 




dah la ada kencing manis.. tup2 pi minum ni plak..hehe.. carik penyakit..ala..sekali sekali..(kononnn..)

ntah la.. rasa sedappppppppppppp sangat air ni.. korang penah try tak? best.. sedappp..
ader 2 tempat jer yg buat 3 layer ni KAW ...KAWWW.. punya... 

1st kt Sunway Carnivall Food Court n yg ke 2 kat Chicken Rice Shop..


serius.. sedapp..tp tak tau la plak selera korang kan.. nak try pegi la...lps try kasik komen ek...

3 comments:

Marya Hana . said...

kawan penah bagitawu pasal air ni.
tapi x penah cuba plak..
urm. teringin.. T.T

AeMieZ EzZanY said...

iyer Marya..cuba la.. tp kalau yg tak minat manis2 ni ..sure tk baper suka.. coz dia pakai gula merah pekat tuh..

ummiprincesses said...

aku masa ngandung no2 ni kena kencing masni juga tapi dapat tau ada kencing manis masa 31 weeks. lepas tu aku tak berani nak minum manis-manis, makan nasi pun had-had, semua benda aku kena cut sebab takut lepas pregnant pun ada diabetik.tapi nampak air tu memang menyelerakan.aku pernah nampak air tea 3 layer tu tapi tak pernah pulak cuba sebab aku ingat sama je rasa macam air tea biasa tu...nanti aku nak try la

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...