Bayang- bayang Hati !

My Precious

17 December 2010

Contest Si Cilik & Stroller

 Korang jom la join GA ni.. ala.. cik kuntumz kita yg buat GA ni... jom arr... aQueen nak cuba nasib... saper rasa nak klik kt link bawah ni ye..

Contest Si Cilik & Stroller

Syarat-syaratnya mudah jer...mcm contest2 yg lain juga:

Mesti menjadi follower kuntumz tau
 Siappp !!!

Tajuk entry anda mestilah -contest si cilik dan stroller
Siappp !!!

Letak banner di entry dan side bar anda dan jgn lupa linkkan ke blog kuntumz
Siappp !!!

Post entry gambar si cilik dan stroller nya...tak kisah lah mcm mana pun,
jnji dlm gambar tu ada si cilik anda dan stroller...
 Siappppp !!!

Ni gambar yg dipertaruhkan..

Last but not least tinggalkan komen dan link anda2 sekalian di entry ini SAHAJA...

    1 comment:

    kuntumz said...

    sudah terjah...mekasih join..sgt2 comei..good luck key

    Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...