Bayang- bayang Hati !

My Precious

20 January 2010

Lain yang dicari..Lain yang dapat...itulah namanya rezeki!!!

Yahooo...!!!best seh....ptg td gik round2 Queensbay...actually nak carik seluar Mr.King...dia punya seluar hehe...sumer dh tak muat la...aperkah makna nyer semua itu...suker sgt..sebab skrang ni bukan org dok bising pasal badan aku yg bagai dipam pim pom ni (sbnarnya orang pun malas nak tegur aku sebab dh terlalu biasa sgt tgk badai i yang 'selim melim' ni...)...tp sebab badan Mr.King yg begitu naik mendadak mendaduk!...hehe..dah sah2 la dia dh put on weight..so bila dia ajak gik carik seluar..i follow jerk..

So bila sampai mmg kami nk tuju terus kt kedai seluar..ader a few brand la yg dia bekenan...malang nya dah takde saiz...hehhe..yelah dh naik 38" pinggang nyer...sumer abih...si cina tu kata.."sori arr..ini kita punya raya sudah dekat maa..manyak stok suda abih ooo..."..so aper nak buat...jenjalan la lagik mencari yg berkenan dihati n dipoket mak..

Dalam sibuk2 berjalan mencarik sluar tu..tersinggah la kami kt kedai sukan..ala yg jual kasut sukan ni la..tujuan menyinggah tu sebab nak ushar kasut adik Ryan yg dah tak muat tu...(huhu...sayangnyer kasut dia yg PUMA BLING-BLING tu...)..mmg byk sgt pilihan..tp malang jugak utk adik Ryan sebab kebanyakkan yang kami berkenan design tu dh takde saiz...apa  boleh buat...takde rezeki la jawabnya..so kami pun decide nak berjalan lagik dan lagik dan lagikk..(dh mcm battery enejaizer la plak..)..tetiba...

*

*

*

*



masa nak kluar tu terpandang la 1 kasut ni...huiihh...CANTIK sehhhhhhhhhhhhhh.....(pada mata aku ler..)..serious cantik...aku apa pun cepat2 menpheewiiiittttkan Mr.King...heheh...(sambil menunjukkan kasut  tu..)...mmg pucuk dicita ulam datang dgn sesuka hati...Mr.King terus kata...OK..Cantik...Amik la...!!!..terus dia suh si cina sepet mepet tu amik saiz..

Mr.King    :   ni saiz 8 ader ker?..
cina sepet  :   nanti arr..saya check...aiyaa...incik aaa..ini saiz 8 sudah takdak wooo...kita tinggal 2 pairs saja    saiz 7...!!!!...

aku: apa!!!!..huhuhu...takder rezeki la jugak...

cina sepet..: tp ini cutting besaq ooo...cuba dulu la..saiz 7...
aku            : boleh la...tp cepat sikit arr...wa mau cepat..byk keja (keja aper ntah..kerja shopping jer tau!)

dalam 2-3 minit tu..cina sepet pun datang... bwak kasut tu...aku pun dgn nerbesnyer...men'try'...yelah nak gak tgk besar sgtkah cutting dia .. jeng..jeng jengg.....

*

*

*

*

M.U.A.T  !!!!!   Yeayyyyyyy...!!!




 sesi mentesting kasut


 
 Akulah Duta ADiDAZZZZZZ...zzz...zz.


  
 New Release lagik you...


 
 Sesi kasutku menjadik MODEL!!!


 
 Celoreng2 tu la yg buat aku berkenan sgt ngan kasut ni..plus ader plak kaler 'pink-pink belacan'


 

so mmg puas hati la..sebab dh lama carik kasut2 hitam ni...tp memanjang jer tak kena ngan taste...or abih saiz (slalu yg itu la reason nyer..)..maka dapatlah aku kasut tu..yg lgik singgit cukup 3 ratus tu...hehe.. maka...dengan ini diishtiharkan kasut utk adik Ryan yg banyak2..sperti kt bawah ni ...

*


*


*


 *  


 tak dapat dibeli...(mmg takleh beli pun sebab takdak saiz...)...nampak nya REZEKI  i ler...

lps beli kasut lepak aku kt kedai eskrem si beskin robin tu la plak sambil2 menunggu Mr.KIng pi beli baju SUPERMAN dia...nnti aku upload ek..gmbaq baju SUPERMAN yg BLING-BLING tuu!!
(..huh..ader ke supermen jdik bling-bling cenggitu..)


 


 

 

 

5 comments:

arelan said...

hahahahah.............

takde maknenyer.....

baskin robin tanpa ryan di cc..

hahaha..

takbleh blah laaaaa.......

arelan said...

hahahahah.............

takde maknenyer.....

baskin robin tanpa ryan di cc..

hahaha..

takbleh blah laaaaa.......

Salwa Hamzah said...

cantik kasut tu....apa?pink2 belacan?hehe....

arelan said...

http://jutawanklik.com/?a_aid=azlanshafer

Amelia Shafer said...

hehe...a'ah...pink2 belacan..belacan Pulau Aman heheh...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...