Bayang- bayang Hati !

My Precious

31 December 2009

Cutest Baby of the Planet 2009: Nominate Your Baby!




 Nama:  Ayrell Ryan Reezqy b. Ezani
Umur: 7 bulan
Tarikh lahir : 20/5/2009



Contest terakhir yang Ryan nak masuk adalah 
'Cutest Baby of the Planet 2009: Nominate Your Baby!'

dianjurkan oleh  http://mombloggersplanet.com
sesapa nak joint leh klik link contest ni  http://www.mombloggersplanet.com/2532/cutest-baby-of-the-planet-2009-nominate-your-baby/
 


mmg bagus sgt sebab contest ni bagi peluang kepada sesapa (baby) nk menunjukkan ke'cute' tan masing2... Ryan pun rasa nak cuba masuk jugak yang ini....kalah dan menang tu tak kisah la..ni semuanya untuk keseronokkan Mummy2 kawan2 Ryan diluar sana..terima kasih ye kpd penganjur sebab anjurkan contest ni..


2 comments:

adirFrida[norm] said...

Amelia, Ryan memang comel...auwww..gerem! Meriah nampaknya pencarian 6 baby terakhir ni...

adirF[N]

Amelia Shafer said...

heheh...thanx...aper pun sumer baby mmg ader aura masing2...kalau ader rezeki Ryan Alhamdulillah...kalau tak de rezeki pun..takper..ibu Ryan sajer nk memeriahkan contest ni..heheh...thanx coz organize...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...