Bayang- bayang Hati !

My Precious

09 May 2010

It's your day!= Happy Mother's day!

Salam.. sajer buat entry UNTUK IBU ni akhir2 waktu.. yelah.. sumer org dr pagi tadik berebut2 citer pasal ibu.. sampai bukak blog mana pun sumer citer pasal ibu.. tetapi aQueen amik langkah 'pembangkang' sikit.. takmo citer pasal ibu pagi2.. yelah..bukak2 je mata ari ini dh on lappy ...nk buat entry pasal HARI IBU.. .konon2 takmo ketinggalan ngan bloggers lain yang buat entry pasal ni...

Maafla.. bukan aQueen nak kata tak bagus korang buat camtu.. cuma just nak kasitau yang mmg aQueen sengaja takmo citer pasal ibu tu pagi2... bukan sebab tak bersemangat citer pasal ibu...tetapi rasa rugi sebab tak luangkan masa ngan ibu... yelah... abih dah sibuk2 nak wat entry yang best2.. mengadap lappy berjam2..(kalau yg post melalui phone atau buat entry yg hanya makan masa 5 minit tu.. mmg OK la kan...) aQueen mmg amik masa lama sikit.. yelah nk upload gambar ler.. nak buat ayat best2.. takdela best mana pun... so takmo  la tinggalkan ibu sorang2....patutnya dh namanya HARI IBU...luangkan la masa lebih dengan dia... dengarkan suara isi hati dia... bila 'hari dia'.. semuanya dahulukan dia.. semuanya DIA..DIA dan DIA la...Ok la..tutup bab buat entry2 ni ye.. apapun aQueen tahu...bukan itu  maksud korang.. buat entry awal tu bermaknanya mengutamakan dia jugak la kan.. nak citer yang best2 jer pasal dia.. paham..paham..hehe..

So..tahun ni.. kami sumer sambut hari best ni kat umah ... tak macam tahun lepas...lepak n makan2 kat Radix Oriental .. lunch kt sana..... sembang2..lepak2... kek tu sure ader la.. tak best la kalau takde kek.. hehe.. sebenarnya..kami sumer mmg suker kek... last year.. ibu dapat hadiah henpon..tahun ni..??? Dapat si Merah n TRIP ke CHINA.!!!...wahhhh..tahun ni ...ibu hepi berganda..sebab dapat 2 hadiah sekaligus...apapun tahun ni kira agenda makan2 bertukar ke waktu malam..dinner.. sebab ari jugak la kami terima tetamu dari Kelantan.. so.. dah ader tetamu.. takde la kluar lunch kan.. kek TOTAP ado!.. hehe.. hadiah pun TOTAP ado!  aper ke he la ckp nogori ni..


Si Merah ni kami hadiah sebab kami nak ibu hepi masa ibu nak pegi bercuti nnti.. kami hadiahkan trip ke China untuk ibu.. sebab kami tau ibu dah lama sangat teringin nak ke salah sebuah negara Islam di dunia ni... actually ibu ni dah byk negara dia dah sampai... dia pun penah kerja di Arab Saudi.. tetapi dia tetap teringin nak ke China ni... naper lah??.. suker sgt.. dh lama dengar dia sebut nak ke sana.. ..slalunya tak jadi.. berubah jadi buat umrah.. hehe....takper.. rezeki jugak tu..


so ..untuk mengabadikan saat indah ibu waktu kat sana nnti... kami nak ibu guna si Merah ni...insyallah... ibu akan bertolak ke China pada 11 Jun 2010... harap2 ibu hepi kt sana nanti... so.. ini la Si Merah ibu...










 Ini sambutan tahun lepas..








Akhir kata..


Buat ibu yang bernama 
MINAMI BT HASSAN

Ibu terima kasih kerana  mengandung dan melahirkan kami..
terima kasih kerana membesarkan kami... 
terima kasih kerana mendidik kami menjadi orang yang berguna...
terima kasih kerana sentiasa mendoakan kami sejahtera..
terima kasih kerana memastikan kami selamat disisimu..
terima kasih kerana berkorban demi kami.. 
terima kasih kerana menjadi tempat kami berlindung... 
terima kasih atas kasih sayang yang tiada penghujung... 
terima kasih kerana meletakkan kami ditempat teratas di hatimu..
terima kasih kerana membahagiakan kami..
terima kasih atas kemaafan atas kekhilafan  kami...
terima kasih atas semuanya..
terima kasih ibu.... terima kasih banyak2... 
sesungguhnya hanya dirimu yang kami sayang..
kami sayang ibu... !!!!!

2 comments:

tricksrex said...

aha..
ur mom look so young la kak..
eh sila ibu wakakaka
happy mother's day ya ibu!

AeMieZ EzZanY said...

yelah.. ibu turun ruper nanny ko ler trex..nnti ko turun muka ibu lk ek..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...