Bayang- bayang Hati !

My Precious

02 May 2010

Hadiah Sempena Labour Day ??

Salam...ishh... kalau dah nama sayang... 'labour day' pun boleh dapat hadiah...???



Orang kata... bukan aQueen kata.. orang lelaki ni..kalau dia nak 'buat hal'..
dia akan buat baik jer kt bini dia...ye ke???
Wahai Mr.King.....apakah ini propaganda untuk suh aQueen sain 'surat'...

oh tidakkkkkkkkkkkkk!!!
Nehi...nehi.....nehiiiiiiiii.... mere amtum ko nehi!!!!!!!!!!!!!!!!!


aperpun...tgk la adiah 'labour day' tu ye...

lepas tu ..kita ' diskas' pasal borang tu ye...

btw..thanx ek sebab sudi kasik adiah sempena labour day ni ye.. n sori sebab tukar baju i phone tu..jadik kaler merah...walaupun dia kaler putihhh!!!






lupa lak nk kata TQTQTQTQTQTQTQ... i lab u...!!!

6 comments:

tricksrex said...

aha..
ini ka yg di nanti?
kekekekekeke

myra lalala~ said...

wahh!best arr dapat tuh..ngeee~

AeMieZ EzZanY said...

trex,,ini jer yg dedi ko leh bg kt mummy..setelah seksa berkerja.. beranak kan ko n adik2 ko..

myra: best?hehe.. mmg best ler.. nak?

SekociNorlie said...

aku suka posting ni...dia juga manusia....

SekociNorlie said...

eh aku salah posting komen lah...hahah ni tuk kak inong..mekasih la jaga anak2 kwn ssya..ehehe

AeMieZ EzZanY said...

a'ah..norlie ..ko post kat miss red tu apersal.. aper dia manusia?? ko biar betul !!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...