Bayang- bayang Hati !

My Precious

24 May 2010

Let's play wif S.H.A.D.O.W !!

Salammmm.. samat pagi.. ceria2 semuanya semalam.. aQueen mmg ceria.. tp skang ni mmg tgh ngantuk wat entry ni tgh malam.. hehe..sajer.. time ni la anak2 dah tido.. Mr.King lom tido..tengah tgk bola kt hall rasanya lah.. ntah2 bola yg tgh tengok dia.. hehe.. biarkan dia.. janji dia tak kaco time aQueen yg sgt2 limited ni..

 So ari ahad nan indah semalam.. aQueen balik kampung..sajer la.. jejengok org kampung.. ayam.. itik.. kambing... lumbu... ntah makan ke tidak kan.. yeyeoo jerk.. macam la menatang tu sumer aQueen punyer kan.. hehe... so masa balik kampung tu.. aQueen gik lepak kt umah mak sedara la.. lepas makan.. minum sumer.. aper lgik.. time derang membuta lerr.. yelah.. dh konyang kan.. tapi aQueen terkecuali lohhh... sebab si prince Ryan takmo tido.. dia dh belasah tido dalam keta sebelum tu ha.. maka.. terpaksa la aQueen tak 'mengejoinkan' diri dalam kelab ' membuat tahik mata tuh'... tapi... jangan risau.. kami 2 beranak masih ader agenda tersembunyi yang sampai skang derang tak tau.. aper kah itu???? yehaaaaaaaaaaaaaa!!... kami main ngan SHADOW!!!... ni pun salah satu kompisisi dalam photography.... iaitu SIMETRI... mmg best... Ryan sporting sehhh.. relaks jer...so.. now saksikanlahhh....








4 comments:

ayaa alyy said...

cool lah pic2 youuu !

Salwa Hamzah said...

hehe...dlm hati ryan...saperlah yg hensem kat cermin nih...

tricksrex said...

haha..
dah kalo modelnye somel, pic mmg mengancam la buuu

AeMieZ EzZanY said...

ayaa alyy: hehe..cool ader 2 makna tau.. cool best ker cool tak best ni..

aunty awa: memandai jerk baca isi hati ryan tuh..

trex: hehe.. adik saper kan.. adik ko jugak!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...